divendres, 16 de setembre del 2016

La Seguretat Alimentària, per a què?


Resultat d'imatges de appcc americaMolts empresaris que volen complir i millorar amb la documentació i paperassa que se'ls exigeix per part de les autoritats sanitàries, sovint es troben amb pocs recursos per entendre i aplicar la norma, així com tota una sèrie de protocols a seguir.

Les normatives són diverses, evolucionen i es té la sensació permanent de no fer les coses prou bé o s'ignoren lleis noves aparegudes i que els involucra directament.


Ignorar tot allò al qual s'està obligat no eximeix de l'obligació d'haver-ho de cumplir. Les empreses que progressivament intenten fer les coses bé, són les millors preparades quan arriba l'hora de la veritat, quan venen les soptades inspeccions sanitàries .


Però el veritable VALOR de la seguretat alimentària no radica tant en la por a les inspeccions sanitàries, sinó que:

  • Representa una potentíssima arma d'argumentació comercial i estratègica de l'empresa.
  • És un mitjà de diferenciació respecte a la competència molt important.
  • És el recurs més bàsic que tenen les empreses manufactureres d'alimentació per tal d'augmentar la vida útil dels aliments.
  • És la fórmula per a evitar el retorn de producte deteriorat o fet malbé al llarg de tota la cadena de distribució, amb el que això significa en la reducció de costos.
Cuidem-nos. Cuidem.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Consultoria i Formació en Seguretat Alimentària.